Cultuureducatie en Primair Onderwijs

Goed cultuuronderwijs draagt bij aan het voorbereiden van kinderen op de uitdagingen van de 21ste eeuw. Er zijn volop activiteiten in het Primair Onderwijs op het gebied van cultuureducatie. En het verlangen is dat cultuureducatie een natuurlijk onderdeel gaat worden van het onderwijscurriculum, met andere woorden in de genen – het DNA – van de school komt. Daar wordt aan gewerkt door leerkrachten, schoolleiders én schoolbestuurders.

Doe mee en inspireer de bestuurders Primair Onderwijs Enschede

Lees verder

Gave benefiet avond Werken zonder Grenzen

Gave Dingen Doen, het Betekeniscafé en Concordia presenteren: benefietavond Werken zonder Grenzen. Wil jij vluchtelingen aan een betere toekomst helpen? En zelf geïnspireerd worden hoe je van een gaaf idee een succes kan maken? Kom dan 19 januari naar deze benefietavond in Enschede met sprekers, veel energie en gave mensen.

Meer informatie en aanmelden ►

Yvonne Lemmens is onderdeel van het team van Gave Dingen Doen Enschede, een van de organisatoren van deze benefietavond.

Hoe kan ik interactief vergaderen met energie en resultaat?

Hoe effectief zijn de vergaderingen die jij voorzit? Hoe actief doet iedereen mee? Hoeveel eigenaarschap is er bij de voorbereiding, tijdens en na de meeting? Het lijkt wel alsof het jóuw feestje is! Breng daarin verandering met de compacte training van Hartelijk Gefaciliteerd‘ Interactief Vergaderen met Energie en Resultaat’. Lees verder

Ontwerp zelf een business event met impact – workshop 13 september 2016

Goed idee! Laten we een business event organiseren.

Je weet dat een business event organiseren veel meer is dan alleen een leuke locatie en een goede spreker regelen.

  • Maar hoe werk je op een degelijke en transparante wijze toe naar een succesvol business event?
  • Hoe past het in je marketing- en communicatiestrategie?
  • Wat wil je precies overbrengen aan je gasten en waarom?
  • En hoe doe je dat om het beste resultaat te krijgen?

Het MICE Support Event Design Canvas helpt je hierbij.

Leer in één dag hoe je zelf een succesvol business event ontwerpt met behulp van het MICE Support Event Design Canvas. Lees verder

Workshop improviseren – IAF conferentie 2016

Op 24 juni 2016 houdt de International Association of Facilitators (IAF) Nederland een conferentie voor en door facilitators.

IAF conferentie 2016

IAF Nederland is een platform voor professionele facilitators en geïnteresseerden in het vak. Een grote ‘Community of Practice’ die ervaringskennis en praktijkwijsheid uitwisselen. Dit is een manier om ons vak samen vernieuwend, creatief en inspirerend te houden.

Dus heb JIJ een link met of interesse in dit vak en wil je graag je netwerk uitbreiden, dan ben je van harte welkom!

Samen met Hugo A. Roele geef ik tijdens de conferentie een workshop improviseren voor facilitators.

Lees verder