Brainstormsessie One Twente

“Yvonne weet goed om te gaan met eigenwijze groepen, laat ieder in zijn / haar waarde en komt zo samen met de deelnemers tot resultaat.”

Casus: brainstormsessie activiteitenprogramma
Opdrachtgever: Bestuur One Twente, Angenieta Snoek

 

Wat was het vraagstuk of thema en doel van de bijeenkomst?

ONE Twente is hét netwerk voor de zelfstandig professional in Twente en organiseert allerlei activiteiten. Oktober is de maand om het programma voor het volgend jaar op te stellen. Dat doen we met een groep actieve leden. Maar hoe kom je in 1 avond tot een goed, evenwichtig programma dat voor veel verschillende zp’ers aantrekkelijk is?

Wat kun je vertellen over de aanpak in de voorbereiding en tijdens de bijeenkomst?

Op een heldere en ontspannen manier gaf ze structuur aan de avond, waardoor ieders mening gehoord werd en tegelijkertijd de lijn vastgehouden werd. Met een goede mix van praten en doen, van beeld en woorden. Hierdoor ontstond een energiek sfeer met veel creativiteit.
Daar ging een grondige voorbereiding aan vooraf, waarin ze inventariseerde wat er aan ideeën leefde en waarin ze goed luisterde naar onze wensen en ideeën.

Wat was het resultaat, de opbrengst of de impact van de bijeenkomst?

Yvonne Lemmens heeft zo’n 15 leden van ONE met allemaal een eigen mening zover gekregen dat er aan het eind van de avond een kader voor een jaarprogramma stond. Een hele prestatie.

Hoe heb je de samenwerking met Yvonne ervaren?

De samenwerking met Yvonne was plezierig en professioneel. Zij weet goed om te gaan met eigenwijze groepen, laat ieder in zijn / haar waarde en komt zo samen met de deelnemers tot resultaat. Het was fijn om de avond zo in haar handen te kunnen leggen en zelf mee te kunnen doen.

Waarvoor vind jij dat potentiële opdrachtgevers Yvonne het beste kunnen vragen?

Wanneer er breed in de organisatie een probleem moet worden opgelost, een plan / visie ontwikkeld en de mening van iedereen er toe doet.

Met welke kernwoorden zou jij Yvonne willen typeren?

  • Zorgvuldig
  • Helder
  • Veelzijdig

ONE Twente

ONE Twente is hét ondernemersnetwerk voor de zelfstandig professional (zp’er) in Twente. Voel jij je zp’er en sta je ingeschreven bij de KvK? Dan ben je welkom. Ook als je inmiddels al enkele mensen in dienst hebt, voel je je soms meer een professional dan werkgever. Een échte zp’er dus! One Twente versterkt jou als zp’er doordat ze ruimte geven aan:

  • doorontwikkelen van je ondernemerstalenten
  • collegiaal contact
  • leren van elkaar
  • betere zichtbaarheid van jou, ook bij overheid & bedrijfsleven