Cultuureducatie en Primair Onderwijs

Goed cultuuronderwijs draagt bij aan het voorbereiden van kinderen op de uitdagingen van de 21ste eeuw. Er zijn volop activiteiten in het Primair Onderwijs op het gebied van cultuureducatie. En het verlangen is dat cultuureducatie een natuurlijk onderdeel gaat worden van het onderwijscurriculum, met andere woorden in de genen – het DNA – van de school komt. Daar wordt aan gewerkt door leerkrachten, schoolleiders én schoolbestuurders.

Doe mee en inspireer de bestuurders Primair Onderwijs Enschede

Voor de bestuurders van het primair onderwijs waaronder Consent, SKOE en VCO, organiseren we een Gave Dingen Doen sessie. Zij laten zich graag door jou inspireren en nodigen jou uit met hen mee te denken over de vraag: Hoe kan cultuureducatie een bijdrage leveren aan de lange termijn doelen van het schoolbestuur? De sessie is een initiatief van het project Cultuureducatie DNA waarin het primair onderwijs en culturele instellingen in Enschede betrokken zijn.

  • 10 maart 2017
  • 14:00 – 17:00 uur
  • Concordia, Oude Markt 15, Enschede
  • Aanmelden

Gave Dingen Doen sessie

Wat gaan we doen? Na een introductie over het vraagstuk, krijg je de gelegenheid om de ideeën, gedachten die op dat moment bij je opkomen te delen. Alle ideeën zijn dan welkom: er bestaat geen goed of fout. Je hoeft je niet voor te bereiden. Deelnemen aan een Gave Dingen Doen betekent lekker meedenken, andere mensen ontmoeten en zelf geïnspireerd raken. Lees meer over Gave Dingen Doen.

Vind je het gaaf om belangeloos mee te doen op 10 maart 2017? Meld je dan zo snel mogelijk aan. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Ja, ik meld mij aan voor de Gave Dingen Doen sessie over Cultuureducatie en Primair Onderwijs!
 
10 maart 2017, 14:00 - 17:00 uur, Concordia, Oude Markt 15, Enschede
 
Voornaam*
Achternaam*
Organisatie
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.