Dagvoorzitter

Energiek, ontspannen, goed voorbereid en gericht op interactie waardoor deelnemers zich echt betrokken voelen bij de bijeenkomst. 

Dagvoorzitter voor uw event, congres of werkconferentie.

Mijn naam is Yvonne Lemmens (1970) en ik ben een ervaren dagvoorzitter en facilitator. Ik begeleid op ontspannen en heldere wijze uw event, congres of werkconferentie. Na een professionele voorbereiding zorg ik ervoor dat deelnemers echt deelnemen en dat gasten of sprekers tot hun recht komen.

Een geslaagd event door focus op interactie en impact

Een event is geslaagd als er door het event iets gebeurd is met de mindset van de deelnemers. Als het gedrag van de deelnemers beïnvloed is. Als het event impact heeft. De benadering, de tone of voice heeft hier invloed op. Het doel dat u voor ogen hebt is mijn uitgangspunt en ik zorg dat mijn benadering daar op aansluit.

Dagvoorzitter Yvonne Lemmens zorgt voor Interactie. Event en congres met meer impact.

Voor de interactie tijdens de bijeenkomsten maak ik gebruik van een grote variatie aan werkvormen en concepten. Voorbeelden hiervan zijn het World Café, de Versnellingskamer, Storytelling of een creatieve brainstorm.

Achtergrond en ervaring Yvonne Lemmens

Na 18 jaar ervaring bij Essent, Randstad en Thales ben ik sinds 2012 werkzaam als zelfstandig facilitator en dagvoorzitter. Vanaf 2017 ben ik zelfstandig facilitator en trainer bij Hartelijk Gefaciliteerd.

Ik heb diverse bijeenkomsten in alle soorten en maten geleid van 12 tot meer dan 100 deelnemers in diverse branches o.a.:

  • (high-tech) industrie
  • overheid
  • arbeidsbemiddeling
  • branche organisaties
  • verzekeringen
  • onderwijs

Voorbeelden van thema’s van bijeenkomsten zijn: Cultuurbeleid, WMO visie, beheer natuurgebied, visie op ontwikkeling van een Business & Science park, HR-team event, controle op fraude met declaraties in de zorg, professionaliseringspalet VO docenten en evaluatie aanpak wijkteams.

Met mijn achtergrond als bedrijfseconoom, adviseur leren & ontwikkeling in organisaties en improvisatieacteur beschik ik over een mooie mix aan ervaring en kennis. Ik kan me in korte tijd inlezen en inleven in een breed palet aan vraagstukken.

Reacties klanten

“Het mooie van deze middag vond ik dat iedereen in de actie-stand kwam, een geweldige interactieve bijeenkomst.” Drs. L.A. (Leonie) Beijen, Programmaleider Scholing en Professionalisering, Saxion.

“Zo dit was nog eens een efficiënte vergadering!” Deelnemer brainstormsessie over transitieplan nieuwbouw Thales.

“Ik heb positieve reacties ontvangen over de wijze waarop wij het samen hadden voorbereid en jij de sessie hebt geleid.” Annette Broekens, Senior Adviseur Bedrijfsvoering Gemeente Groningen.

Contact en reserveringen

Neem voor informatie en beschikbaarheid vrijblijvend rechtstreeks contact met mij op: 06 – 129 63 107 of yvonne@hartelijkgefaciliteerd.nl.

Yvonne Lemmens

Yvonne Lemmens Dagvoorzitter