De grootste brainstorm sessie van Nederland!

Ideeën bedenken met zoveel mogelijk mensen, door heel Nederland.
Snel, out of the box en online. Dat kan via www.veelideeën.nl!

Als je op zoek bent naar creatieve ideeën kun je natuurlijk in je eentje brainstormen. Of je organiseert met een groep mensen een brainstormsessie.

96% van de Nederlandse bevolking bevindt zich op het internet. Mensen met verschillende achtergronden, kennis, ervaring en eigenschappen en dus ook verschillende ideeën. Het is vanaf nu makkelijk om ook met deze grote groep te brainstormen.

Het concept is eenvoudig. Bedrijven plaatsen een vraag op Veelideeën.nl. Mensen uit heel Nederland kunnen op Veelideeën.nl hun ideeën achterlaten.

  • Ideeën bedenkers kunnen een geldprijs winnen
  • Bedrijven ontvangen veel ideeën

Meer informatie over hoe het werkt vindt u op de website van veelideeën.nl ►

Lemmens Faciliteert helpt bedrijven met een goede voorbereiding en follow up van hun brainstorm op veelideeën.nl.

Hoe bedenk je een pakkende vraag voor op veelideeën.nl?

Hoe formuleer je een pakkende vraag waarmee je veel goede ideeën zult ontvangen? Het bedenken van de juiste vraag is altijd een onderdeel van een goede voorbereiding op brainstorm.

Lemmens Faciliteert helpt u met een goede voorbereiding op de brainstorm op Veelideeën.nl. Als sparringpartner helpen wij u met de analyse van het doel en het gewenste resultaat van de brainstorm. Dit kan tijdens een 1-op-1 afspraak of tijdens een bijeenkomst met belanghebbenden van het vraagstuk.

Op basis van een telefonische intake krijgt u een voorstel voor een passende aanpak om te komen tot de juiste vraag.
Contact ►

Ideeën selectie proces

U plaatst een idee op veelideeën.nl en tijdens een offline sessie selecteert u de beste ideeën.

Lemmens Faciliteert begeleidt het selectie proces en maakt hierbij gebruik van diverse keuze technieken. Deze technieken helpen een groep om tijdens een sessie samen tot een goede keuze te komen.

Op basis van een vrijblijvend intake gesprek krijgt u een voorstel voor een offline sessie waarin de beste ideeën geselecteerd kunnen worden.
Contact ►

Combineer offline brainstorm met online brainstorm op veelideeën.nl

U bent benieuwd naar ideeën van buiten uw organisatie, maar u wilt ook gebruik maken van de goede ideeën binnen uw organisatie. Om te zorgen dat het nieuwe idee niet onder in de la verdwijnt, wilt u zorgen voor een goede follow up in uw organisatie.

  • Offline en online brainstorm met elkaar verbinden
  • Gebruik maken van ideeën binnen èn buiten uw organisatie
  • Goede voorbereiding & follow up
  • Draagvlak voor het resultaat

Een combinatie programma  van offline brainstorm sessie en een online brainstorm op veelideeën.nl, begeleid door Lemmens Faciliteert, start met een vrijblijvend intake gesprek. U ontvangt vervolgens een voorstel voor een combinatie programma.

  • De voorbereiding bestaat uit een analyse van het vraagstuk, het formuleren van de brainstorm vraag, het bepalen van de strategie voor de online- en offline brainstorm en het bepalen van de criteria voor de ideeën selectie.
  • Vervolgens start de online brainstorm via veelideeën.nl. Offline wordt een brainstorm sessie(s) gefaciliteerd door Lemmens Faciliteert.
  • Na de brainstorm fase  wordt op basis van de vooraf bepaalde criteria het beste idee geselecteerd. Dit selectie- en besluitvormingsproces wordt eveneens gefaciliteerd door Lemmens Faciliteert.
  • Het combinatie programma wordt afgesloten met een actieplanning voor het in gebruik nemen van het geselecteerde idee.

Dit combinatie programma biedt u veel creatieve ideeën voor uw vraagstuk en een goede borging van de resultaten.

Meer informatie

Contact Lemmens Faciliteert ►
Contact Veelideeën.nl ►