Referentie

Reacties van deelnemers aan bijeenkomsten gefaciliteerd door Yvonne Lemmens

  • “Zo dit was tenminste een efficiënte vergadering!”
  • “Dit (faciliteren) zouden we bij bijeenkomsten met onze klanten eigenlijk ook moeten doen.”
  • “Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar was vooral positief verrast over de manier waarop we samen in staat waren om heel veel informatie in korte tijd met elkaar uit te wisselen. Ik vond het erg leuk om hier aan deel te nemen.”

Reacties van klanten waarvoor Yvonne Lemmens bijeenkomsten heeft gefaciliteerd

“Nogmaals dank voor de goede voorbereiding en de aandacht die je voor het proces getoond hebt. Het mooie van deze middag vond ik dat iedereen in de actie-stand kwam, een geweldige interactieve bijeenkomst¹.” Drs. L.A. (Leonie) Beijen, Programmaleider Scholing en Professionalisering, Saxion, Academie Pedagogiek en Onderwijs (APO). ¹Bijeenkomst met bestuurders Voortgezet Onderwijs.

logo Saxion

“Yvonne Lemmens heeft de gemeente Zuidhorn goed geholpen met een (zorg)aanbiedersbijeenkomst. In deze bijeenkomst is de concept Wmo visie op een interactieve wijze getoetst. De visie was in een eerdere fase vanuit de inwoners vraaggericht tot stand gekomen. De Wmo visie is getoetst bij de zorgaanbieders zodat er geen aanbodsgerichte visie ging ontstaan. Deze werkwijze past bij de faciliterende overheid en de nieuwe Wmo visie. Van zorgen voor naar zorgen dat. Yvonne Lemmens heeft ons hierin goed geholpen.” Fred Stol, Wethouder bij Gemeente Zuidhorn.

Logo gemeente Zuidhorn

“Yvonne is een energieke, enthousiaste en deskundige facilitator met oog voor content en vorm in de juiste balans. Yvonne heeft, toen wij samen gewerkt hebben binnen Thales, voor het internationale HR team van de businessline Surface Radar een event georganiseerd waarin kennismaking, teambuilding en uitwisseling van relevante HR kennis en kunde centraal stonden. De teamleden waren na afloop zeer enthousiast en praten er nu nog over! Het event heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de samenwerking binnen het toenmalige internationale HR team. Yvonne is een uitstekende organisator waarbij zij zowel de grote lijnen als de details in de gaten houdt. Ik kan Yvonne van harte aanbevelen als organisator/facilitator voor uiteenlopende nationale en internationale bijeenkomsten.” Isolde Eleveld, Director Human Resources, Surface Radar, Thales.

Thales_RGB_Logo

“Yvonne heeft onze bijeenkomst van Netwerk Snugger geleid als facilitator. Haar begeleiding zorgde voor versnelling van het groepsproces. Hierdoor hebben we in korte tijd heldere doelen kunnen formuleren waar de hele groep achter staat.” Fieke van den Bruele.

Reacties deelnemers workshop “Interactief vergaderen”

  • “Veel inspiratie opgedaan voor leuke project bijeenkomsten”
  • “Vooral het laten zien en ervaren van de verschillende werkvormen vond ik erg boeiend”
  • “Boeiende bijeenkomst. Met goede optie om vergaderen een stimulering voor samenwerken te maken.”
  • “Het was een leuke en leerzame bijeenkomst. Zeer goed toepasbaar in mijn werk. Heel erg bedankt.”
  • “Nuttige tips, levendige presentatie.”

Klanten