Yvonne Lemmens

“Jij bent een natuur talent.” zei de trainer van mijn eerste training over faciliteren die ik als 25 jarige volgde. Haar opmerking is mij altijd bijgebleven.

Na ruim zeventien jaar ervaring met verander- en ontwikkelprogramma’s bij verschillende organisaties, besloot ik in 2011 te starten met Lemmens Faciliteert. Ik ben me fulltime gaan richten op werken als facilitator en dagvoorzitter. Inmiddels maak ik als zelfstandig facilitator en trainer onderdeel uit van het kernteam van Hartelijk Gefaciliteerd.

Wat doe ik?

Ik help adviseurs draagvlak en commitment creëren met interactieve bijeenkomsten. Als facilitator begeleid ik vergaderingen of bijeenkomsten waarin mensen samen
werken aan het:

  • vormen van nieuwe ideeën
  • maken van plannen
  • vinden van oplossingen
  • nemen van besluiten

Ik geloof in de kracht van het betrekken van mensen bij vraagstukken in organisaties zodat de kennis en de ervaring van mensen benut wordt. Ik geloof ook dat het betrekken van mensen bij het vinden van oplossingen zorgt voor commitment bij de uitvoering van de oplossing.

Verder treed ik regelmatig op als dagvoorzitter tijdens congressen en events. Met mijn energieke en interactieve aanpak creëer ik beweging en impact.

Yvonne Lemmens Dagvoorzitter Facilitator Lemmens Faciliteert

Mijn ervaring

Ik heb ruime ervaring opgedaan met verandertrajecten en ontwikkelprogramma’s bij organisaties als EssentRandstad en Thales. Inmiddels heb ik vele bijeenkomsten begeleid in diverse branches:

Profiel op LinkedIn
Portfolio ► 

Ik ben lid van de International Association of Facilitators (IAF) Nederland.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd speel ik graag improvisatietheater. Naast dat ik het vooral leuk vind, zijn de technieken uit improvisatie theater ook bruikbaar voor mij als facilitator. Verder houd ik van wandelen, sporten en vogels spotten.