Facilitator van bijeenkomsten

Organiseer jij een workshop, een werkconferentie of een brainstorm?

En vind je het belangrijk dat alle deelnemers tijdens de bijeenkomst optimaal kunnen participeren? Dat de bijeenkomst ook impact heeft?

  • Met minder discussie meer bereiken?
  • Meer creatieve ideeën?
  • Draagvlak voor het bereikte resultaat?

Je krijgt vaak maar een keer de kans om het goed te doen

  • Je vraagt je af welke werkvorm het beste past.
  • Je hebt tijdens de bijeenkomst twee petten op: zorg voor de inhoud maar ook voor het proces. En je vindt dat dat de kwaliteit niet ten goede komt.

Een facilitator ontzorgt

Mijn naam is Yvonne Lemmens, ik ben facilitator en heb jarenlang ervaring met het vormgeven en begeleiden van interactieve bijeenkomsten. Bijeenkomsten waarin mensen optimaal kunnen participeren, creatief kunnen denken en dialoog gestimuleerd wordt. Door mijn voorbereiding en, indien gewenst, begeleiding tijdens de bijeenkomst neem ik jouw zorgen over de aanpak uit handen.

Hoe ik als facilitator je help om van jouw bijeenkomst een succes te maken

  • Ik kan met je sparren en je adviseren over de aanpak van jouw bijeenkomst, waarna je goed voorbereid de meeting zelf begeleidt.
  • Ik ontwerp en begeleid jouw bijeenkomst, zodat jij je handen vrij hebt tijdens de bijeenkomst.

Reacties van klanten

“Het mooie van deze middag vond ik dat iedereen in de actie-stand kwam, een geweldige interactieve bijeenkomst.” Drs. L.A. (Leonie) Beijen, Programmaleider Scholing en Professionalisering, Saxion. Lees meer over de rondetafelbijeenkomst van Saxion.

“Zo dit was nog eens een efficiënte vergadering!” Deelnemer brainstormsessie over transitieplan nieuwbouw Thales.

“Ik heb positieve reacties ontvangen over de wijze waarop wij het samen hadden voorbereid en jij de sessie hebt geleid.” Annette Broekens, Senior Adviseur Bedrijfsvoering Gemeente Groningen.

Plan een vrijblijvende sparringsessie

Ik kom graag bij je langs om te sparren over de aanpak van jouw bijeenkomst. Zo’n afspraak verplicht je tot niets. Neem gerust contact met me op: 06- 129 63 107 yvonne@hartelijkgefaciliteerd.nl .