Hartelijk Gefaciliteerd

Sinds 2017 maak ik als facilitator en trainer deel uit van het kernteam van Hartelijk Gefaciliteerd. Hartelijk Gefaciliteerd staat voor het slimmer bereiken van resultaten met groepen.

Wij begeleiden eenmalige bijeenkomsten en faciliteren in verandertrajecten in organisaties, zowel bij bedrijven als de overheid.

Trainingen ontwerpen en begeleiden interactieve bijeenkomsten

Kijk voor hier het volledige aanbod van trainingen. De trainingen worden ook in-company verzorgd. Neem voor meer informatie contact met mij op: 06 – 129 63 107.

Boek ‘Hartelijk gefaciliteerd! Interactief veranderen in de praktijk’

Lees ook het boek ‘Hartelijk gefaciliteerd! Interactief veranderen in de praktijk’ geschreven door Annet Noordik en Jeroen Blijsie. Het is een praktijkboek voor iedereen die samen met medewerkers operationele, tactische en strategische vraagstukken wil aanpakken in organisaties. Op dit moment ligt de vierde druk in de winkel.

Léon de Caluwé over het boek: ” de auteurs vatten hun kennis en uitgebreide ervaring samen in een gedegen handleiding voor adviseurs, managers en projectleiders die zich willen bekwamen en verbeteren in het ontwerpen en faciliteren van workshops. Van harte aanbevolen.”